Om os

Skræddersyede og fyldige vipper

Hos WoW Lashes by A, ved vi at ingen mennesker er perfekte, men det betyder ikke at vi mener dine vipper ikke kan være det. Dine øjne er dit visitkort udadtil, men virkeligheden er, at ikke alle har de 15 min. om morgenen, til at lægge eks. mascara. Ikke alle er fra naturens side udstyret med naturvipper der skriger: “ I Woke Up Like This !”
Og lige netop dét kan vi løse for dig!
Hos WoW Lashes by A, vil du altid være i kyndige hænder. Alle behandlingerne udføres af uddannede vippeteknikere, der med en faglig baggrund kan råde og vejlede dig til det rigtige vippe-look. Ikke alle Eylash Extensions sender de samme signaler. Derfor kan der være mange overvejelser i f.h.t. erhverv, ansigtsstruktur samt særlige begivenheder. Dog fastholder vi at vores priser skal være i en kategori, hvor alle kan være med, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og håndarbejdet.
At lægge sit ansigt i andres hænder er en tillidssag, især med lukkede øjne, det tager vi seriøst. Derfor er faglighed, mode-tendenser, og vejledning vores nøgleord. Ydermere vil du hos WoW Lashes by A lære begrebet:

“Gratis lur ved alle vippe behandlinger”

Alle vores kunder har med en booking automatisk tilkøbt ydelsen, trygt at kunne lægge sig under et varmt tæppe på briksen. Alt imens de til afslappende musik hjertens gerne må sove, medens deres vippetekniker fører deres vippedrømme ud i virkeligheden.
Efter endt behandling ser vi hellere end gerne at vores kunder ringer/ skriver med tvivlsspørgmål, da vi sammen lærer både dig og dine vipper at kende. Samtidig journalfører vi dine behandlinger i hht. Persondataloven, for at lette arbejdsgangen til næste booking så du slipper for at forklare dig på ny.
Vi Glæder os til at se dig !

VI HAR LØBENDE TILBUD

følg os på
facebook her

Vipper kommer i mange tykkelser, længder samt kurver. Derfor findes der en vippe, der er passende til alle aldersgrupper og ønske om udtryk. Kom forbi for at få en tryg vejledning og et friskt look.

  • Spar tid i hverdagen

  • Udstrål overskud

  • Selvtillids boost

BOOK EN TID NU

BOOK HER